EL TUDJA ÉRNI
A CÉLJAIT?
SZEMÉLYISÉGTESZT
Tudja meg, milyen állapotban van most, és hogy mely tulajdonságai akadályozzák a céljai elérésében!
knowledge

MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM (sejtszintű méregtelenítés)

Tiszta az Ön teste?

Ha fáradékony, néha nem vág elég gyorsan az esze vagy kevés az energiája, akkor nézze meg, mit nyújthat Önnek a

MÉREGTELENÍTŐ PROGRAM!

waterfall

SIKERTIPPEK - A SIKER ZÁLOGA!

 

tippsforsuccess
Dianetika Kalocsa
SIKERTIPPEK
A SIKER ZÁLOGA

 

sikerkulcs

www.tipsforsuccess.org  weboldal és blog L. Ron Hubbard kutatási eredményeiből szemezget, azokat önti könnyen alkalmazható formába, és ingyenesen, e-mailben küldi azoknak, akik regisztrálják magukat a weboldalon.

Mivel a levelek nyelve az angol, ezért eddig csak az angolul tudók tudták élvezni ezeknek az adatoknak életjobbító hatásait. Mostantól rendszeresen lefordítunk egyet-egyet ezekből a tippekből, és közreadjuk őket a honlapunkon.

Nézz vissza alkalmanként, hogy megtudd, sikerült-e újabb sikertippet feltennünk a honlapra.

Ha fel szeretnéd használni a "Sikertippek" valamelyik fordítását, vagy annak egy részletét, akkor ezt e-mailben kérd tőlünk.

Örülnénk visszajelzésednek, ezért ha sikerült alkalmazni valamit az itt található sikertippekből, kérlek, írd meg nekünk e-mailben.

Új lehetőség!!!

Az angol nyelvű, eredeti listához hasonló módon mi is elindítunk egy magyar nyelvű levelezőlistát, és hetente elküldünk egy-két Sikertippet azoknak, akik regisztrálják magukat. Csak annyit kell tenned, hogy küldesz egy e-mailt a fenti címre, és a "Tárgy" mezőbe beírod, hogy "feliratkozom". (A címedet nem adjuk át senkinek. A címet nem használjuk másra, csak a Sikertippek küldésére – kivéve, ha párbeszédet kezdeményezel velünk.)

Ha úgy gondolod, nem elégszel meg L. Ron Hubbard kutatásainak morzsáival, akkor olvass el egy olyan könyvet, ami tele van velük! A címe: Az élet egy új nézőpontból.

Kérlek, ha még nem olvastad, olvasd el a kezdőlap információit!

A Sikertippek mennyisége úgy megnőtt, hogy témakörök szerint külön oldalon kell megjelenítenünk a hozzájuk kapcsolódó linkeket. Tehát, a témakörökre kattintva egy új oldalra kerülsz, és ott találod az írások linkjeit.

A következő témaköröket találod az oldalakon:

Család, párkapcsolat, emberi kapcsolatok

Pénz - anyagi biztonság

Egészség, jó közérzet

Biztonság - Tudás

Becsület

Karrier - Siker

Hatékonyság

Egyéb sikertippek

 
Egy dolog mindig jusson eszedbe: a tartós sikertelenség, a gyakori tévedések okát a Dianetika: a szellemi egészség modern tudománya című könyvben vagy DVD-n találod!   Nézd meg!
 

 

wisdom-sign
 

 "Copyright © 2009 TipsForSuccess.org. All rights reserved. Grateful acknowledgment is made to L. Ron Hubbard Library for permission to reproduce selections from the copyrighted works of L. Ron Hubbard."

Fordítás: Dianetika Központ Kalocsa

Dianetika Kalocsa

www.dianetikakalocsa.hu 

Copyright© 2011. Szcientológia Egyház Kalocsai Misszió. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

 

Share
DreamSite honlapkészítés Keresőmarketing Dianetika Kalocsa | Mi a Dianetika? | SZEMÉLYISÉGTESZT | Tippek a sikerhez! Sikertippek! | Dianetika, Szcientológia képzés | Kapcsolat | sitemap | Oldaltérkép
©COPYRIGHT 2011.  SE  Kalocsa Misszió.  Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.